onsdag 8. juni 2011

Hagetur

Ruffen ligger i nedre hagen.

En nokså fin positur i midtre hagen.
Vi tok oss en tur i hagen, og møtte på gress og motvind!

Vi har også vært på dyrebutikken og lånt vekta der. Ruffen har gått ned 1,2 kilo, det liker jeg ikke! Jeg har forresten kjøpt Orijen valpefôr for store hunder og økt matmengden med 100 gram i tillegg til at han får litt kokt lever + kraft over maten sin. Da går den ned på høykant.. Så håpet er at han går opp igjen samt legger på seg litt i løpet av sommeren.

Kanskje jeg tør å melde ham på utstillingen i Oslo i august likevel? Den største faren er jo at jeg skal få KIP fordi han er undervektig, men det har egentlig ingen betydning på sikt. :) Time will show, som Blodstrupmoen sa..
Ruffen i motvind i øvre hagen.

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med HUND! Så fin han er, og så heldig du er! Har du den i Umeå eller på Lillehammer? Om du har den i Umeå, hvordan i huleste får du til det? :-)

    SvarSlett
  2. Joda, jeg har kjøpt meg hund, serru! Har han med meg overalt, også i Umeå. Det går så fint atte!

    SvarSlett
  3. Kanskje enklere å ha hund som student enn som ansatt med lange arbeidsdager og vakter, når jeg tenker meg om. Men du skal jo ut i arbeidslivet om noen år du også.. Gjør det ikke vondt å lukke igjen døren foran han når du skal på universitetet/ annet? Tror tankene mine hadde kretset rundt han hele tiden om jeg hadde hatt den alene hjemme. Eller trives han med det? Og så er det tur typ 3 ganger daglig: otta (ihvertfall om en må avgårde til jobb kl 7) - ettermiddag - kveld? Om man ikke har hundegård,da. Pluss at man er avhengig av hundevakt/betale for hundehotel når man skal reise på kurs/ferier o.l. Mine mange bekymringer, har jo sykt lyst på hund selv.. Blir gøy å følge med på livet med voffsen din! :-)

    SvarSlett