søndag 12. juni 2011

Den spennende boksen

Ruffen har hatt besøk av E&S som kom med en spennende gave! E er til og med dyrlege, og lukter veldig godt, synes Ruffen. Gaven består av en boks som skramler litt, og så lukter også den veldig spennende. På den ene siden av boksen er det et pyttelite hull, og oppi det lukter det ekstra godt... Ruffen tok for seg og undersøkte boksen ordentlig etter at Nansenfjaset hadde tatt med seg mamman sin og dratt hjem.
 Boksen kan bites på, den kan dyttes med labben, og den kan luktes på. Den kan sågar brukes som hakestøtte, men det er litt vanskelig, for den lukter jo veldig veldig godt. Dessuten er det noe eget med ting som skramler og ikke helt oppfører seg som vanlige ting som ligger stille og ikke lukter nam-nam.
 Etter litt dytting fant Ruffen ut at boksen ikke bare lukter spennende og skramler, den gir fra seg godbiter!! Og selv om Ruffen er en litt kresen herremann, sier han ikke nei takk til et velplassert snack.
Omnomnom tenkte nok Ruffen da han fant både tyggebiter og litt tørka lever i boksen, for godbitene forsvant. Og så fikk han brukt litt av valpen i seg også, så han ble ganske trøtt etterpå. Faktisk sovna han så lang han var på gulvteppet... Sånne mysteriebokser er kompliserte saker å forstå seg på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar